Belang van een correcte Monstername & Analyse.


Omdat de uiteindelijke vergoeding van een gebruikte katalysator in 9 van de 10 gevallen samenhangt met het vast te stellen metaalgehalte, is een correcte en representatieve monstername & analyse van groot belang. Een aantrekkelijke offerte maken is vaak niet zo ingewikkeld, maar kunnen garanderen dat u als klant ook daadwerkelijk betaald krijgt conform de exacte hoeveelheid metaalinhoud is niet zo vanzelfsprekend. Hiermee wil Metchem BV zich graag in de markt onderscheiden.

Het vaststellen van de exacte hoeveelheid metaalinhoud is een nauwkeurig en tijdrovend proces, dat bepaald wordt door ten eerste een representatieve bemonstering waarbij ieder vat of elke Big Bag gesampled wordt en vervolgens een onafhankelijke accurate analyse.

Het is niet vanzelfsprekend dat de gebruikte katalysator homogeen is, in de meeste gevallen zelfs niet. Slechts enkele vaten bemonsteren voor een representatieve weergave is derhalve uitgesloten.

Gebruikte katalysatoren die aan Metchem BV geleverd worden, zullen nooit verwerkt worden voordat de klant akkoord gaat met de analyse en de goederen voor recyclage heeft vrijgegeven. Daarbij biedt Metchem BV ook de unieke mogelijkheid om vooraf, of indien de analyse niet in lijn der verwachting ligt, een onafhankelijk bemonsterings & analysebureau (zoals bijvoorbeeld AH Knight, Alex Stewart, SGS, RCI) in te schakelen. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat iedere kilogram metaalinhoud ook daadwerkelijk aan u als klant vergoed wordt.Overige nieuwsberichten
Belang van een correcte Monstername & Analyse.
Oil related (by)products