Recycling van afvalstoffen en bij- en restproducten


Ons bedrijf, dat gevestigd is in Goor, kan u helpen met het vinden van een nuttige toepassing voor uw chemische afvalstromen.

Dankzij onze internationale contacten kunnen wij een milieubewuste en financieel aantrekkelijke oplossing bieden voor uw afval en bij- en restproducten.


Meer ..


Het verwerken van chemische afvallen is vaak een kostbare en gespecialiseerde aangelegenheid. Door echter een hoogwaardiger toepassing voor uw afval te vinden kunnen er vaak aanzienlijk kosten worden bespaard.

Bij bijna elk productieproces ontstaan er ook vaak minder gewenste bijproducten. Vaak zijn deze producten elders nog inzetbaar, maar bent u zelf niet in staat hier een goede afnemer voor te vinden. Ook hier kunnen wij u mee helpen.

Door persoonlijk contact, snelle service en klantvriendelijkheid proberen we ons te onderscheiden van onze concurrenten. Onze huidige klanten, waaronder ook de grote internationaal bekende chemische concerns, hebben voor bepaalde afvalstoffen om die reden al de overstap gemaakt, zij kunnen voor u een goede referentie zijn.

Vraagt u ons vrijblijvend welke toegevoegde waarde wij u kunnen bieden.